vesna@londonbridge.rs +381 64 2367 286      +44 796 208 1925

Your online Psychiatrist

Dr Vesna Ivanisevic

 

CHOOSE

Choose date and time for treatment.

Choose way of communicaton.

Send additional information about you.

CONFIRM

Soon we will contact you and

Confirm availible date and time .

Also we wil send you billing information.

 

 

START

Start treatment at the confirmed date.

In the way you have chosen.

From the place where you are.

 

 

 

 

Treatments

Anksioznost
September 20, 2021

Anksioznost je danas vrlo česta pojava. Kada ste mnogo zabrinuti i kada anksioznost počne da negativno utiče na vaš svakodnevni život možda će vam biti potrebna antianksiozna terapija.
Uzrok vaseg anksioznog poremećaja mogu biti fobije kao što su strah od insekata ili zatvorenog prostora, obsesivno-kompulsivni poremecaj (OKP), socijalna fobija ili socijalna anksioznost, panični poremećaj, post-traumatsko stresni poremećaj ili generalno-anksiozna bolest.

Rezilijentnost i kako je steći
September 20, 2021

Rezilientnost je po definiciji sposobnost brzog oporavka od teškoca, otpornost, čvrstina; u fizičkom smislu bi se moglo reći da je to sposobnost tela koje je fizički pritisnuto i deformisano da povrati svoju veličinu i oblik a u psihološkom smislu rezilijentnost je sposobnost oporavka ili adaptacije na promenu tj nepovoljnu okolnost.Tokom rada na svojoj rezilijentnosti sa terapeutom ćete steći rezilijentne veštine koje će vam omogućiti da se lakše i na zdrav način borite sa životnim teškoćama.

Depresija
July 5, 2020

Reč “depresija” se koristi kako da opiše stanje generalnog neraspoloženja, nemotivisanosti i gubitka interesa ali isto tako i da opiše stanje bolesti tj. prave kliničke depresije.
Nije uvek lako napraviti ovu razliku, posebno ne laicima, izmedju nekoga ko se samo oseća neraspoloženim i nekoga ko zaista boluje od kliničke depresije koja traje i ozbiljno utiče na njegovo svakodnevno funkcionisanje.
Depresija je cesta bolest u generalnoj populaciji.

Load more

Dr Vesna Ivanišević

 

Dr PhD Vesna Ivanisevic is a Consultant Psychiatrist with 36 years long working experience.

She graduated from the University of Belgrade, Serbia, completed the advanced training in Neuropsychiatry in 1986 and the PhD in Neuroscience in 1992 at Military Medical Academy where she worked for 15 years at the Neuropsychiatry Department.

Dr Vesna Ivanisevic is registered with the General Medical Council of the UK, Medical Council of New Zealand and Serbian Medical Chamber. She is a member of The UK Royal College of Psychiatrists, Royal Australian and New Zealand College of Psychiatrists and Serbian Medical Society.

CONTACT ME

 

 

 

Dr PhD Vesna Ivanišević

E-mail: vesna@londonbridge.rs

  Phone: +381 64 2367 286

Skype: +381 64 2367 286

Whatsapp : +381 64 2367 286

Viber: +381 64 2367 286